Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tjedan psihologije: Zanimljiva predavanja, radionice, tribine,...

Danas je počeo Tjedan psihologije, a đakovačke psihologinje Josipa Hardi, Marija Jurić i Ivana Sadaić u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom pripremile su za sve zainteresirane zanimljiva...

Danas je počeo Tjedan psihologije, a đakovačke psihologinje Josipa Hardi, Marija Jurić i Ivana Sadaić u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom pripremile su za sve zainteresirane zanimljiva predavanja, radionice, tribine… Dio programa održat će se uživo, ali i preko platforme Zoom gdje će gošće biti tri vrsne i poznate psihologinje.

O tome zašto se već 15-tu godinu održava Tjedan psihologije za naš je radio rekla psihologinja Marija Jurić.

Tjedan psihologije online predavanjem na temu „Možemo li se trajno zaljubiti u sebe i život?“ danas u 18 sati otvorit će Tanja Pureta, prof., specijalist organizacijske i industrijske psihologije. U četvrtak 17. veljače u 18 h doktorica Bruna Profaca donosi zanimljivo predavanje „Odrastanje djece danas i roditeljstvo“, dok će profesorica Nada Anić 18. veljače u 18 h obraditi temu u kojoj će biti riječi o ljubavi, partnerstvu i problemima. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Održat će se i tri predavanja u živo, istaknula je Jurić.

Sva predavanja su besplatna i bit će organizirana preko platforme Zoom te u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo s početkom u 18 sati, osim monodrame koja je u 19 i 30 sati.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »