Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tijekom vikenda skoro 200 prekršaja u prometu

Tijekom vikenda, na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policajci su evidentirali 20 vozača osobnih automobila, 3 biciklista, vozača teretnog automobila i vozača električnog...

Tijekom vikenda, na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policajci su evidentirali 20 vozača osobnih automobila, 3 biciklista, vozača teretnog automobila i vozača električnog romobila koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi. Osim alkohola evidentirano je još 187 prekršaja od kojih je bilo 111 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila, 27 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, dva prekršaja upravljanja neregistriranim vozilom, tri prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, jedan vozač upravljao je vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja te 40 ostalih prekršaja. Najveća koncentracija alkohola utvrđena je jučer u Đakovu, kada su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnjak. Evidentirana mu je koncentracija od 2,65 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Također, u nadolazećem vikendu od 12.08. do 14.08.2022. godine, a u cilju većeg nadzora prometa na cestama, na području Policijske postaje Đakovo provest će se pojačane kontrola u prometu usmjerena prema spriječavanju najtežih prekršaja. Pojačane mjere biti će usmjerene i prema vozačima motocikla, mopeda, kao i prema ponavljačima teških prometnih prekršaja - recidivistima.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »