Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tijekom vikenda pojačane mjere u prometu

Na području PU osječko – baranjske 18. i 19. svibnja policijski službenici provodit će pojačane mjere u prometu. Mjere će biti usmjerene na utvrđitanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu...

Na području PU osječko – baranjske 18. i 19. svibnja policijski službenici provodit će pojačane mjere u prometu. Mjere će biti usmjerene na utvrđitanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača. Istovremeno će se pojačane mjere provesti i na području PU vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske i PU požeško-slavonske.Jučer, 16. svibnja, na području ove policijske uprave policijski su službenici u prometu zaustavili četiri vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 23,25 sati u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 72-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 1,22 grama po kilogramu.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »