Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tijekom vikenda 39 prometnih prekršaja

Tijekom vikenda u vremenu od 23,00 do 05,00 sati na području PP Đakovo, provedene su pojačane mjere  usmjerene na prekršaje upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu...

Tijekom vikenda u vremenu od 23,00 do 05,00 sati na području PP Đakovo, provedene su pojačane mjere  usmjerene na prekršaje upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu vozača. U pojačanim mjerama evidentirano je ukupno 39 prometnih prekršaja od čega 12 ciljanih prekršaja, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u krvi, dok je najveća koncentracija alkohola utvrđene kod 46- godišnjaka, a iznosila je 2,87 g/kg.

Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Iz policijske postaje Đakovo najavljuju da će se pojačana kontrola ponoviti 17. odnosno 18. prosinca, u vremenu od 23,00 do 05,00 sati s ciljem utvrđivanja prekršaja prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »