Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tijekom vikenda 19 prometnih nesreća

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 19 prometnih nesreća. U 6 prometnih nesreća dvije su osobe teže, a pet osoba su lakše ozlijeđene. Preostalih...

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 19 prometnih nesreća. U 6 prometnih nesreća dvije su osobe teže, a pet osoba su lakše ozlijeđene. Preostalih 13 nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Dvanaest prometnih nesreća dogodile su se na području Osijeka, po dvije na području Belog Manastira, Đakova i Našica dok se jedna prometna nesreća dogodila na području Belišća.

Osim toga, u razdoblju od 15. do 21.srpnja na području policijske postaje Đakovo evidentirane su 2 prometne nesreće, izvijestila je PP Đakovo. Jedna od njih je s ozlijeđenim osobama u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a druga s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovao vozač osobnog automobila uslijed nepridržavanja propisanog razmaka dogodila se u Đakovu 15. srpnja, u ulici Vladimira Nazora, a 19. srpnja u Josipovcu Punitovačkom dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometnu nesreću je prouzrokovao vozač osobnog automobila uslijed nepoštivanja prednosti prolaska drugom vozilu i pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji od 2,47 g/kg, izvjestila je PP Đakovo.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »