Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tijekom utakice Hrvatska-Slovačka uhićena tri navijača

Jučer je na stadionu „Gradski vrt“ u Osijeku, odigrana utakmica između reprezentacija Hrvatske i Slovačke koju je gledalo oko 9 900 gledatelja. Tijekom odigravanja ovog sportskog natjecanja, uhićena...

Jučer je na stadionu „Gradski vrt“ u Osijeku, odigrana utakmica između reprezentacija Hrvatske i Slovačke koju je gledalo oko 9 900 gledatelja. Tijekom odigravanja ovog sportskog natjecanja, uhićena su ukupno tri navijača. Jedan navijač je pokušao ući na stadion pod utjecajem alkohola s nevažećom ulaznicom, a dva navijača su palila pirotehnička sredstava i boravili na stadionu pod utjecajem alkohola.

Novčanom kaznom od 2 000 do 15 000 kuna ili kaznom zatvora u trajanju do 30 dana kaznit će se osoba koja pokuša ući i koja boravi na prostoru športskog objekta u alkoholiziranom stanju iznad 0,50 promila, a za bacanje predmeta u natjecateljski prostor ili gledateljski prostor športskog objekta propisana je novčana kazna od 5 000 do 25 000 kuna ili kazna zatvora od 30 do 60 dana.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »