Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tijekom prošloga tjedna na području Đakovštine tri prometne nesreće

U vremenu od 15.03.-21.03.2021. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirane su 3 prometne nesreće, od kojih je 1 prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake...

U vremenu od 15.03.-21.03.2021. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirane su 3 prometne nesreće, od kojih je 1 prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede, te 2 prometne nesreće s materijalnom štetom. Dana 15.03 između Kuševca i Viškovaca, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao vozač osobnog automobila uslijed nepropisnog uključivanja vozilom u promet. Zatim, 17.03. između Semeljaca i Koritne, zabilježena je prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovala vozačica osobnog automobila uslijed nepropisne radnje pretjecanja dok se u Jurjevcu Punitovačkom 20.03. ispred kuće broj 11, dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovao je vozač traktora uslijed nepropisnog kretanja vozilom po kolniku.Iz policije obavještavaju da će se tijekom nadolazećeg vikenda 26-28.03.2021. godine, a u cilju većeg nadzora prometa na cestama, na području Policijske postaje Đakovo provesti pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu" (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel). Pojačane mjere biti će usmjerene i prema vozačima motocikla, mopeda, kao i prema ponavljačima teških prometnih prekršaja.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »