Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Teška prometna nesreća u Tomašancima

U Tomašancima, u Ulici Vladimira Nazora danas oko 3 i 40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 23-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće...

U Tomašancima, u Ulici Vladimira Nazora danas oko 3 i 40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 23-godišnji vozač osobnog automobila.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika, nakon čega je vozilom udario u obiteljsku kuću da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u odvodni kanal gdje se i zaustavilo.

Tijelo je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patalogije gdje će se obaviti obdukcija. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo.

Tekst: PU OBŽ

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »