Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Teška prometna nesreća u Tomašancima

U Tomašancima, u Ulici Vladimira Nazora danas oko 3 i 40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 23-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće...

U Tomašancima, u Ulici Vladimira Nazora danas oko 3 i 40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 23-godišnji vozač osobnog automobila.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika, nakon čega je vozilom udario u obiteljsku kuću da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u odvodni kanal gdje se i zaustavilo.

Tijelo je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patalogije gdje će se obaviti obdukcija. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo.

Tekst: PU OBŽ

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »