Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Svjetski dan učitelja:Nagrađeno devet učitelja s područja Đakovštine

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje unazad posljednjih nekoliko godina, a u novom je...

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje unazad posljednjih nekoliko godina, a u novom je krugu povjerenstvo odabralo je 513 najuspješnijih u školskoj godini 2021./2022. koji su nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto. S područja Đakovštine nagrađeni su: Spomenka Hardi, Mirela Šunda, Vesna Tomić i Mirta Lulić iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša; Mario Racić i Lana Matijaković iz Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića; Zrinka Racić i Itana Tomšić iz Osnovne škole „Ivana Brlić Mažuranić” Strizivojna i Ivana Hrastović Mandarić iz Osnovnne škole „Vladimir Nazor „ Đakovo.

Povjerenstvo koje je biralo najbolje bilo je sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »