Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Sveti Nikola u Udruzi Amadea

Jučer, 6. prosinca 2023. Udrugu Amadea posjetio je sv. Nikola. Korisnici Dnevnog boravka za starije i osamljene osobe obradovali su se ovom posjetu i druženju sa sv. Nikolom koji im je podijelio poklone...

Jučer, 6. prosinca 2023. Udrugu Amadea posjetio je sv. Nikola. Korisnici Dnevnog boravka za starije i osamljene osobe obradovali su se ovom posjetu i druženju sa sv. Nikolom koji im je podijelio poklone uz pomoć volontera iz Osnovne škole I.G. Kovačić Đakovo.

Posebnom blagdanskom ugođaju doprinijela je Ivana Nikšić, članica Ženske vokalne skupine „Đakovčanke“ koja je pjesmom dočekala sv. Nikolu.

Povodom današnjeg blagdana udruga ovaj tjedan provodi volontersku akciju „Nikolina čizmica“ čiji cilj je socijalizacija starijih osoba i pripadnika marginaliziranih skupina. Učenici osnovnih i srednjih škola sudjeluju u pečenju keksića i izradi božićnih čestitki za korisnike Dnevnog boravka i domova za starije osobe, te starije i osamljene pojedince u lokalnoj zajednici. Volonterska akcija provodi se u sklopu EU projekta „Jačajući sebe, bolji smo za druge“.

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »