Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Svemirski kamp u DOKKICI

Ako Vaše dijete zanima svemir ili želite da nauči nešto novo o Sunčevu sustavu, izradi vlastitu maketu planeta ili raketu, Svemirski kamp pravo je mjesto za njega. Namijenjen je djeci od 4 do 6 godina,...

Ako Vaše dijete zanima svemir ili želite da nauči nešto novo o Sunčevu sustavu, izradi vlastitu maketu planeta ili raketu, Svemirski kamp pravo je mjesto za njega. Namijenjen je djeci od 4 do 6 godina, a održava se od 5. do 7. srpnja u prijepodnevnim satima (9:00 – 11:00) u DOKKICI (Keršovanijeva 4). Na Svemirskom kampu tijekom 3 dana, uz kratke pauze i osvježenje za polaznike, provodit će se različite aktivnosti s ciljem upoznavanja svemira. Prvoga dana kampa planirano je upoznavanje sa Sunčevim sustavom, a zatim slijedi izrada makete planeta. Drugoga dana izrađivat će se rakete od različitih materijala, a po završetku izrade provest će se i njihovo lansiranje. Trećega će dana djeca postati pravi Mali astronauti uz različite zabavne igre vezane za svemir. Cijena kampa iznosi 100 kuna. Prijave traju još kratko. Prijaviti se može na broj (031) 782 454 ili na e-mail dokkica.eventi@gmail.com.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »