Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Suživot s virusima" u školi Ivan Goran Kovačić

U sklopu godišnjeg školskog projekta "Suživot s virusima" u školi Ivan Goran Kovačić održano je online predavanje profesorice Tihane Kreković i profesora Mateja Vinarića. Cilj je predavanja bio...

U sklopu godišnjeg školskog projekta "Suživot s virusima" u školi Ivan Goran Kovačić održano je online predavanje profesorice Tihane Kreković i profesora Mateja Vinarića. Cilj je predavanja bio upoznati učenike s mikroorganizmima kojima smo svakodnevno izloženi, kao i s mjerama osobne zaštite  te povezati s dosadašnjim svjetskim pandemijama i posljedicama koje su imale na suvremeni život. Od početka školske godine na početku svakog sata učenike educiraju o održavanju mjera prevencije a želja je, kako je za naš radio rekla profesorica Kreković, da se usvoji takav obrazac ponašanja i nakon pandemije.

Učenici su bili zadovoljni predavanjem, saznali su nove zanimljivosti o virusima te brojnim pitanjima pokrenuli raspravu.

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »