Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Suživot s virusima" u školi Ivan Goran Kovačić

U sklopu godišnjeg školskog projekta "Suživot s virusima" u školi Ivan Goran Kovačić održano je online predavanje profesorice Tihane Kreković i profesora Mateja Vinarića. Cilj je predavanja bio...

U sklopu godišnjeg školskog projekta "Suživot s virusima" u školi Ivan Goran Kovačić održano je online predavanje profesorice Tihane Kreković i profesora Mateja Vinarića. Cilj je predavanja bio upoznati učenike s mikroorganizmima kojima smo svakodnevno izloženi, kao i s mjerama osobne zaštite  te povezati s dosadašnjim svjetskim pandemijama i posljedicama koje su imale na suvremeni život. Od početka školske godine na početku svakog sata učenike educiraju o održavanju mjera prevencije a želja je, kako je za naš radio rekla profesorica Kreković, da se usvoji takav obrazac ponašanja i nakon pandemije.

Učenici su bili zadovoljni predavanjem, saznali su nove zanimljivosti o virusima te brojnim pitanjima pokrenuli raspravu.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »