Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award 2023.

Danas se u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije, Gospodarska zona 10, s početkom u 19 sati održava svečanost dodjele nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower...

Danas se u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije, Gospodarska zona 10, s početkom u 19 sati održava svečanost dodjele nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ za 2023. godinu za koju je u osam kategorija kandidirano 197 projekata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Ove će godine na svečanosti po prvi put biti dodijeljena Povelja za poseban doprinos razvoju i promociji ruralnog turizma „Nagrada dr. sc. Eduard Kušen“ kojom se odaje priznaje osobi koja je ostvarila izvanredne napore , trud i postignuća u razvoju i promociji ruralnog turizma.

Organizatori su Hrvatska udruga za ruralni razvoj „Klub članova Selo“, Osječko-baranjska županija te Turistička zajednica Osječko-baranjske županije.

Na svečanosti dodjele bit će izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, Osječko-baranjski župan Mato Lukić te brojni drugi uzvanici.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »