Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Studij farmacije u Osijeku

SONY DSC Suradnjom Medicinskog i Prehrambenog i tehnološkog fakulteta, u Osijeku je otvoren studij Farmacije. Kvota za upis u akademsku 2023./2024. godinu je 25 upisnih mjesta i 10 mjesta za studij uz...

SONY DSC

Suradnjom Medicinskog i Prehrambenog i tehnološkog fakulteta, u Osijeku je otvoren studij Farmacije. Kvota za upis u akademsku 2023./2024. godinu je 25 upisnih mjesta i 10 mjesta za studij uz plaćanje na kojemu će školarina iznositi 9000 eura po godini. Studij traje pet godina, a magistri farmacije nakon završetka studija moći će se zaposliti u javnim i bolničkim ljekarnama, visokoškolskim institucijama, farmaceutskoj industriji, marketingu lijekova, registraciji lijekova, Ageniji za lijekove i medicinske proizvode te drugim javnozdravstvenim institucijama. Atraktivnim se studijem farmacije povećava vidljivost i konkurentnost osječkog sveučilišta. Magistri farmacije deficitaran su kadar što je pokazalo i tržište rada, međutim zbog malih upisnih kvota za taj studij velik broj zainteresiranih za taj studij ostaje neupisan, naveo je dekan MEFOS-a Ivica Mihaljević. Dakle, od akademske 2023./2024. godine osječko se sveučilište svojim studijem farmacije, pridružuje zagrebačkom, splitskom i riječkom.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »