Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Strukovna škola Antuna Horvata na izložbi radova „Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati!“

Ministarstvo poljoprivrede treću godinu za redom organizira izložbu učeničkih radova pod nazivom „Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati!“ te je objavljen Javni poziv osnovnim i srednjim školama...

Ministarstvo poljoprivrede treću godinu za redom organizira izložbu učeničkih radova pod nazivom „Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati!“ te je objavljen Javni poziv osnovnim i srednjim školama za sudjelovanjem u izložbi.

Nakon provedenog natječaja odabrano je sedam najboljih osnovnih i srednjih škola među kojima je i Srednja strukovna škola Antuna Horvata iz Đakova. Škola je potpisala ugovor o sudjelovanju s Ministarstvom poljoprivrede koje je organizator i pokrovitelj akcije.

Odabrane škole će se predstaviti na Izložbi učeničkih radova na temu otpada od hrane koja će se organizirati u povodu obilježavanja Svjetskog dana osviještenosti o otpadu od hrane i s ciljem podizanja svijesti javnosti o ovoj problematici, 28. rujna 2023. godine u ulaznom prostoru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu u trajanju od 10:00 do 20:00 sati.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »