Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Strizivojna: Završna konferencija projekta "Poslijepodne iz bajke"

Dana 14. srpnja u Hrvatskom domu u Strizivojni, održat će se završna konferencija projekta Poslijepodne iz bajke „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”....

Dana 14. srpnja u Hrvatskom domu u Strizivojni, održat će se završna konferencija projekta Poslijepodne iz bajke „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”.

Program počinje u 10 sati registracijom sudionika nakon čega slijede pozdravni govori. Od 10 i 30 izlaganje je o projektu dok je u 11 sati predviđen domjenak. Nositelj projekta je Općina Strizivojna, partner Dječji vrtić Bajka Strizivojna.

Projekt je u potpunosti sufinancirala EU iz Europskog socijalnog fonda. Trajanje projekta je 20 mjeseci od 23. prosinca 2021. do 23. kolovoza 2023.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »