Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Stjepan Ripić oštetio Univezal za milijun kuna!?

Nezakonitim odluka o izvanrednim otkazima direktor Univerzala Stjepan Ripić, oštetio je gradski komunalac za barem milijun kuna, koliko je to trgovačko društvo moralo do sada platiti na temelju pravomoćnih...

Nezakonitim odluka o izvanrednim otkazima direktor Univerzala Stjepan Ripić, oštetio je gradski komunalac za barem milijun kuna, koliko je to trgovačko društvo moralo do sada platiti na temelju pravomoćnih presuda za sudske troškove, zatezne kamate, zaostale plaće za izgubljene radne sporove, prekršajne kazne, odvjetnicima za lažna prijavljivanja i drugo.

Podsjećam da je Stjepan Ripić, iako bez završenog fakulteta, bez visoke stručne spreme, imenovan na čelo Univerzala i to bez provođenja javnog natječaja, usprkos brojnim mladim i školovanim ljudima. Isti je isključivo u cilju političke odmazde, unatoč pravnicima unutar tvrtke, angažirao čitav niz odvjetnika iz Zagreba, Osijeka i Đakova a koje plaćaju građani grada Đakova kako bi se obračunao sa neistomišljenicima.

Svaki direktor, odnosno odgovorna osoba je imenovana da donosi zakonite odluke. Budući da je riječ o javnom novcu pozivam odgovornu osobu Univerzala Stjepana Ripića, koji je samostalno, bez suglasnosti Sindikata donosio kažnjive i nezakonite odluke da napokon javno objavi koliko je to sve koštalo do sada Univerzal i koliko je još tužbi u tijeku protiv Univerzala?

Pozivam ga da štetu koju je počinio svojim nezakonitim odlukama sada plati iz svog džepa, a ne da njegove rabote i nezakonitosti (slične onima kakve je radio kao „uspješni“ direktor Pan trgovine u stečaju) sada plaćaju radnici Univerzala i građani.

Uz to, javnost bi sigurno voljela doznati zašto je taj „partijski potrčko“ Ripić donio odluku da mu trgovačko društvo Univerzal kupi privatno službeni automobil s kojim svakodnevno putuje u Piškorevce, obilazi trgovačke centre, oranice, nasade jabuka, ali i ženino novo radno mjesto u Centru za Socijalnu skrb Đakovo.

Goran Soldo,vijećnik u Gradskom vijeću Đakova

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »