Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Stjecanje novih znanja i vještina na radionicama u Nazorovoj školi

10. ZIMSKE RADIONICE i ove se godine već tradicionalno održavaju u OŠ Vladimir Nazor, ove godine s temom Igra i tradicija. Ciljevi radionica: - povezivanje vrtića, osnovnih i srednjih škola, te udruga,...

10. ZIMSKE RADIONICE i ove se godine već tradicionalno održavaju u OŠ Vladimir Nazor, ove godine s temom Igra i tradicija. Ciljevi radionica: - povezivanje vrtića, osnovnih i srednjih škola, te udruga, zabavno stjecanje novih znanja i vještina, poticanje i razvijanje timskog rada, poticanje i razvijanje motorike, kreativnosti i inovativnosti. Svake godine okuplja se sve veći broj učitelja i roditelja kao voditelja novih radionica, ali i samih sudionika koji žele na ugodan i zabavan način naučiti nešto novo. Glavni cilj je povezivanje vrtića, osnovnih i srednjih škola, te udruga koje djeluju u gradu; što se i ove godine ostvaruje na način uključivanja novih udruga u rad zimskih radionica. U sam rad uključila se Srednja strukovna škola Antuna Horvata sa desetak radionica, Ekonomska škola Braća Radić sa 1 radionicom, zatim Srednja škola Ilok, Srednja strukovna škola Vukovar, Poljoprivredna škola Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod, učiteljice iz đakovačkih osnovnih škola ( OŠ V.Nazor, OŠ J.A.Ćolnića, OŠ I.G.Kovačića, OŠ Budrovci, OŠ Drenje ) radionice dječjeg vrtića Sunčev sjaj Nazaret i Gradskog vrtića Đakovo, roditelji učenika, Gradska knjižnica, Udruga Suncokret, Klub Kockica, Foto kino klub Đakovo, te stalni Aero klub Osijek i Radio klub Đakovo a najveća podrška su učitelji škole. Radionice su na rasporedu 2.i 3.siječnja 2020. godine od 9-13sati u Nazorovoj školi .

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »