Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Srednja strukovna škola Antun Horvat Đakovo izborila plasman na WorldSkills Croatia 2023.

Izvor: Srednja strukovna škola Antun Horvat U Zagrebu se od 10. do 12. svibnja organizira Državno natjecanje učenika strukovnih škola, popularni WorldSkills Croatia 2023. koji je najveći događaj...

Izvor: Srednja strukovna škola Antun Horvat

U Zagrebu se od 10. do 12. svibnja organizira Državno natjecanje učenika strukovnih škola, popularni WorldSkills Croatia 2023. koji je najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovom dijelu Europe, a koji organizira Agencija za strukovno obraovanje i obrazovanje odraslih. Ove godine će sudjelovati oko 400 najboljih učenika strukovnih škola uz pratnju svojih nastavnika gdje će se natjecati u 46 strukovnih disciplina. Za sudjelovanje na ovom prestižnom natjecanju je za sada plasman izborilo četvero učenika i učenica Srednje strukovne škole Antun Horvat.

Učenik Tomislav Nađ, pod mentorstvom Patricije Drenjančević, je na regionalnom natjecanju učenika soboslikara u Požegi, osvojio četvrto mjesto i izborio na plasman Worldskills 2023. Učenik Stjepan Orgulan u Bedekovčini, pod mentorstvom Barbare Markulić u disciplini keramičarstvo i oblaganje, se plasirao na državnu završnicu Worldskills 2023. Učenik Stjepan Adrić je na regionalnom natjecanju učenika srednjih poljoprivrednih škola u Vinkovcima, pod mentorstvom Drage Smolje, osvojio treće mjesto i time izborio plasman na državnu završnicu Worldskills 2023. Učenica Lucija Lizačić, pod mentorstvom Mihaele Tosenberger Andrić, je ostvarila izravan plasman na državnu završnicu u disciplini pekarstvo. Učenica Matea Hanulak, pod mentorstvom Silvije Radnić, je na regionalnom natjecanju učenika frizera u Vinkovcima osvojila treće mjesto. "Kako samo prvo mjesto osigurava izravan plasman, postoji mogućnost da se i ona plasira na Worldskillss 2023., po bodovima jer je ostvarila čak 95.67 boda." poručili su iz Srednje strukovne škole Antuna Horvata.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »