Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Slastan uskrsni projekt

Učenici Osnovne škole Vladimir Nazor imali su priliku okušati se u pomalo drugačijim aktivnostima od onih koje obično rade u školi sudjelujući u projektu Izrada uskrsnog kruha na tradicijski...

Učenici Osnovne škole Vladimir Nazor imali su priliku okušati se u pomalo drugačijim aktivnostima od onih koje obično rade u školi sudjelujući u projektu Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način. Projekt su organizirale profesorice Srednje strukovne škole Antuna Horvata  Maja Breulj i Henrieta Matković. U projekt su se uključili učenici 3. a razreda i njihova učiteljica Irena Rimac te učenici 2. i 3. razreda Područne škole u Ivanovcima Đakovačkim i njihova učiteljica Nada Nikolić. 

Prošlog su tjedna tako učenici sa svojim učiteljicama istraživali recepture i običaje izrade uskrsnog kruha našeg kraja. Zatim su zajedno sa svojim učenicima odabrali jedan recept i po njemu izradili uskrsni kruh.

Predstavljanje projekta planirano je 27. ožujka 2021. u kući Reichsmann na đakovačkom korzu. Tada je planirana izložba kruha radi javnog predstavljanja i degustacije.

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »