Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Skupni lov na grabežljivce lovaca Lovnog ureda Đakovo

Više od pedeset lovaca iz Đakova, Potnjana, Selaca Đakovačkih, Semeljaca, Forkuševaca i Punitovaca okupilo  se u nedjelju, 9. siječnja u Josipovcu u skupnom lovu na grabežljivce (lisica i čagalj)....

Više od pedeset lovaca iz Đakova, Potnjana, Selaca Đakovačkih, Semeljaca, Forkuševaca i Punitovaca okupilo  se u nedjelju, 9. siječnja u Josipovcu u skupnom lovu na grabežljivce (lisica i čagalj). Prije lova obavezno su se provjerile lovačke iskaznice, a upute o lovu dali su predsjednik punitovačkog društva Josip Konjušak i lovnik Josip Kristek.

Nakon lova, lovci se obično okupe na druženju uz  hranu, nešto sa ražnja ili iz kotla. Ovaj puta lovce je nakon lova čekao grah majstora Zlatka Jakopanca.

Svake se godine tijekom veljače okupljaju lovci Lovnog ureda Đakovo u nekom od lovačkih društava na području đakovačkog lovnog ureda. Tako je već slijedeće nedjelje zakazan skupni lov  u lovištu Lovačkog društva „Fazan“ Potnjani.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »