Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Semeljci: Dvojac priveden zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Jučer, 10. studenog, u Semeljcima, temeljem naloga suda, policijski službenici obavili su pretrage domova i drugih prostorija kojima se koriste maloljetnik i 24-godišnji hrvatski državljanin. Policajci...

Jučer, 10. studenog, u Semeljcima, temeljem naloga suda, policijski službenici obavili su pretrage domova i drugih prostorija kojima se koriste maloljetnik i 24-godišnji hrvatski državljanin. Policajci su pronašli i oduzeli oko 31 gram marihuane, digitalnu vagu i 2 mobitela. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su maloljetnik i 24-godišnjak počinili kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »