Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Sat za planet Zemlju

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF pozvala je gradove, mjesta, tvrtke, institucije i građane da se pridruže inicijativi Sat za planet Zemlju isključivanjem javne i dekorativne rasvjete....

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF pozvala je gradove, mjesta, tvrtke, institucije i građane da se pridruže inicijativi Sat za planet Zemlju isključivanjem javne i dekorativne rasvjete.

Ovogodišnja inicijativa Sat za planet Zemlju održava se danas, 27. ožujka, od 20 i 30 pod sloganom "Pokreni se za planet", priopćili su iz WWF Adrije.

Uz apel za isključivanjem javne i dekorativne rasvjete na 60 minuta u gradovima te one u domovima, WWF poziva građane da se priključe i zoom događaju koji organiziraju u vrijeme samog Sata za planet Zemlju. Ističu da će zoom događaj poslužiti kao podsjetnik kako je neophodno da se hitno pokrenemo i promijenimo ponašanje kako bismo ublažili klimatske promjene.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »