Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

,,S ljubavlju Vaš HNS''

Povodom Valentinova-Dana zaljubljenih, članovi i članice Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrate podružnice Đakovo, danas će na gradskom Korzu od 10,00 sati darivati sugrađane. ,,Ljubav...

Povodom Valentinova-Dana zaljubljenih, članovi i članice Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrate podružnice Đakovo, danas će na gradskom Korzu od 10,00 sati darivati sugrađane.

,,Ljubav nam u životu dolazi u puno oblika. Na današnji dan, ali i svaki drugi dan u godini, pokažite ljubav Vašim partnerima, roditeljima, djeci, Vašoj braći i sestrama, prijateljima i susjedima. Pokažite pažnju i ljubav prema Vašim učiteljima, kolegama s posla, prema Vašim sugrađanima. Svijet je puno ljepši kada u njemu ima ljubavi! Čestitamo Vam 14. veljače, blagdan Sv. Valentina!''

Ujedno podsjećaju da još uvijek traje akcija Dani otvorenih vrata – HNS u službu građana, te ih možete posjetiti u prostorijama u Ulici bana Jelačića 65 utorkom od 17,00 – 19,00 sati, i dobiti svu potrebnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca za povrat poreza i dječji doplatak.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »