Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Rušio stabla i ozlijedio 19-godišnjaka

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je o sumnji da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.Naime, tijekom mjeseca prosinca prošle godine,...

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je o sumnji da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.Naime, tijekom mjeseca prosinca prošle godine, u šumi u blizini mjesta Selci Đakovački, 41-godišnji hrvatski državljanin iz Selaca Đakovačkih rušio je stabla zajedno sa 19-godišnjim hrvatski državljaninom.

Budući da tijekom rušenje stabala nije poduzeo potrebne mjere zaštite, u padu je krošnja stabla zahvatila je 19-godišnjeg hrvatskog državljana iz Selaca Đakovačkih koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Nadležnom državnom odvjetništvu policija je podnijela kaznenu prijavu.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »