Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Rijeka ljubavi prikuplja prehrambene proizvode za obitelji u potrebi

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi danas je na osječkoj tržnici prikupljala prehrambene proizvode za obitelji u potrebi. U udruzi su istaknuli kako tržnicu domaćim proizvodima obogačuju brojni proizvođači...

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi danas je na osječkoj tržnici prikupljala prehrambene proizvode za obitelji u potrebi. U udruzi su istaknuli kako tržnicu domaćim proizvodima obogačuju brojni proizvođači i vjeruju kako će oni i kupci pronaći veliko suosjećanje za građane koji su u potrebi. Pozvali su ih stoga da na osječkoj tržnici pronađu štand Rijeke ljubavi i tamo predaju svoje donacije. Predsjednica udruge, Štefica Čučak.

Proizvođači, prodavači i kupci mogli su donirati prehrambene proizvode po svom izboru, a prikupljene donacije spremljene su u rashladnu komoru te će se, kao što je rečeno, sutra podijeliti korisnicima udruge. Cilj humanitarne udruge Rijeka ljubavi je pomoći obiteljima u potrebi i omogućiti im život dostojan čovjeka. Inače, udruga skrbi o 1240 obitelji, to je preko 3500 članova obitelji, dodala je Čučak. Osim toga, skrbe i otprilike o 600 djece, 60 branitelja te između 60 i 100 sarijih i bolesnih korisnika. Predsjednica Štefica Čučak zahvaljuje se svim humanim građanima na potpori.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »