Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Rekreacijskom biciklijadom bit će obilježen Dan Državnosti i nadolazeći Dan Osječko-baranjske županije

Drugu godinu zaredom Športska zajednica Osječko-baranjske županije organizira Rekreacijsku biciklijadu kojom će se obilježiti Dan Državnosti RH i nadolazeći Dan Osječko-baranjske županije. Biciklijadom...

Drugu godinu zaredom Športska zajednica Osječko-baranjske županije organizira Rekreacijsku biciklijadu kojom će se obilježiti Dan Državnosti RH i nadolazeći Dan Osječko-baranjske županije. Biciklijadom će se promovirati biciklističke staze i rute našeg područja, promovirati cikloturizam i turizam, korištenje bicikala u svakodnevnom životu, kretanje, boravak u prirodi te druženje s obitelji i prijateljima. Start je u nedjelju, 30. svibnja 2021. na Trgu Ante Starčevića u 10 sati.Pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Roth dodala je kako se svake posljednje srijede u mjesecu svibnju obilježava Međunarodni dan sporta što je i najbolja uvertira u rekreacijsku biciklijadu u nedjelju. Ovo je samo jedna od aktivnosti kojima se nastoji promovirati bavljenje sportom i rekreacijom te brigu o vlastitom zdravlju kao temelje kulture življenja.

Tajnik Športske zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Ižaković naglasio je kako je prošle godine sudjelovalo 300-njak građana, a sličan odaziv očekuje se i ove godine. Predviđene su četiri rute: Osijek – Vukovar i Vukovar – Osijek, u dužini 40km u jednom smjeru, potom Osijek – Kopačevo, nakon čega će TZ Općine Bilje održati jedno kratko predavanje, zatim ruta Osijek – Antunovac – Čepin – Osijek u sklopu koje je predviđeno zaustavljanje na novoobnovljenoj Tvrđavi Kolođvar, te posljednja ruta Osijek – naselje Karašica gdje je također predviđeno kratko predavanje – zaključio je Ižaković.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »