Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Rekordan broj novopozitivnih u OBŽ-u

Sve je veći broj novopozitivnih, kako u Hrvatskoj, tako i u našoj Osječko-baranjskoj županiji. Naime, u protekla 24 sata testirano je 1.012 uzoraka, a pozitivan nalaz imale su 463 osobe. Najviše...

Sve je veći broj novopozitivnih, kako u Hrvatskoj, tako i u našoj Osječko-baranjskoj županiji. Naime, u protekla 24 sata testirano je 1.012 uzoraka, a pozitivan nalaz imale su 463 osobe. Najviše novopozitivnih osoba dolazi s područja Osijeka – 236 te Đakova – 97. U Našicama ih je 19, Beli Manastir 11, Valpovo 8, Belišće 7 i Donji Miholjac 4 te na području općina Čepin 22, Antunovac 12, Darda 6, Ernestinovo, Satnica Đakovačka i Viškovci po 4, Erdut i Vladislavci po 3, Bilje, Bizovac, Draž, Drenje, Gorjani, Kneževi Vinogradi, Koška i Semeljci po 2, Jagodnjak, Feričanci, Punitovci, Strizivojna, Šodolovci, Trnava i Vuka po 1.

Trenutno su hospitalizirane ukupno 72 osobe (54 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je 10 na respiratoru, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 18 osoba). Nažalost u protekla 24 sata preminula je jedna osoba u dobi od 50 godina. Na području naše županije u samoizolaciji se nalazi 832 osobe. Ovo je ujedno i rekordan broj novopozitivnih u OBŽ od prosinca 2020.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »