Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Raspored misnih slavlja

Đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić predvodit će u nedjelju, 31. prosinca 2023. misu zahvalnicu u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu, s početkom u 18:30. Na svetkovinu Marije Bogorodice,...

Đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić predvodit će u nedjelju, 31. prosinca 2023. misu zahvalnicu u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu, s početkom u 18:30.

Na svetkovinu Marije Bogorodice, u ponedjeljak, 1. siječnja 2024., đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvoditi će svečano misno slavlje u đakovačkoj prvostolnici Sv. Petra u 10:30. Ostale mise u katedrali bit će slavljene u 9 i 18:30.

Na svetkovinu Bogojavljenja, u subotu, 6. siječnja 2024., đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić predvoditi će misno slavlje u đakovačkoj-katedrali bazilici sv. Petra u 10:30.

Ostale mise u katedrali bit će slavljene po nedjeljnom rasporedu –  u 7:30, 9:00 i 18:30, obavijestili su iz Nadbiskupije.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »