Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Raspored misa u katedrali za Badnjak i Božić

Zbog epidemioloških razloga na Badnjak, u petak 24. prosinca, uz jutarnju misu u sedam sati i tradicionalnu polnoćku, u đakovačkoj katedrali bit će dvije takozvane „male polnoćke”. U 17 sati...

Zbog epidemioloških razloga na Badnjak, u petak 24. prosinca, uz jutarnju misu u sedam sati i tradicionalnu polnoćku, u đakovačkoj katedrali bit će dvije takozvane „male polnoćke”. U 17 sati za odrasle i starije vjernike, a za roditelje s malom i školskom djecom te članovima njihovih obitelji u 19 sati. Toj drugoj „maloj polnoćki” prethodi božićni program pola sata ranije.

Svečana misa polnoćka je u 24 sata u katedrali-bazilici Sv. Petra i predvodit će je nadbiskup Đuro Hranić. Na svetkovinu Rođenja Gospodnjega – Božić, u subotu, 25. prosinca 2021., pomoćni biskup đakovačko-osječki Ivan Ćurić predvodit će u đakovačkoj katedrali-bazilici Sv. Petra svečano misno slavlje u 10:30. Ostale mise u katedrali bit će slavljene po nedjeljnom rasporedu –  u 7:30, 9:00 i 18:00 sati, objavio je tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »