Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Raspored misa u Dragotinu

Danas, dan uoči Velike Gospe, u 17 sati je okupljanje i otvaranje slavlja te marijanska pobožnost i prigoda za ispovijed. U 17 i 30 sati bit će svečano iznošenje slike Dragotinske Gospe Žalosne....

Danas, dan uoči Velike Gospe, u 17 sati je okupljanje i otvaranje slavlja te marijanska pobožnost i prigoda za ispovijed. U 17 i 30 sati bit će svečano iznošenje slike Dragotinske Gospe Žalosne. U 18 sati je pokorničko bogoslužje i pobožnost križnog puta.

U 20 sati je prvo misno slavlje, a u 22 sata je misno slavlje s procesijom oko svetišta. U vremenu između misa je prilika za ispovijed i prigodnu marijansku pobožnost.

Na Veliku Gospu u utorak, 15. kolovoza već od 7 sati je prigoda za ispovijed s pokorničkim bogoslužjem, a zatim su misna slavlja u 9, 11 i 18 sati. Pokorničko bogoslužje bit će i u 10 sati. Prilika za ispovijed i prigodnu marijansku pobožnost je između misa, najavili su iz Tiskovnog ureda.

Dan prije, i na sam blagdan Velike Gospe, na prometnicama koje vode prema svetištima na području Osječko-baranjske županije očekuje se veliki broj hodočasnika, pješaka, vozača motornih vozila i biciklista. Kako bi svim hodočasnicima i sudionicima u prometu osigurali sigurnost te postigli optimalnu protočnost prometa, iz policije pozivaju sve vozače da uoči i na dan Velike Gospe na put krenu na vrijeme, da budu strpljivi i oprezni te da poštuju prometne propise.

Foto: Fb Marijansko svetište Dragotin

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »