Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Raspored misa u đakovačkoj katedrali

Vazmeno trodnevlje je najznačajnije vrijeme u liturgijskoj godini kada kršćani slave otajstvo muke, smrti i uskrsnuće Isusa Krista. Vazmeno trodnevlje počinje Misom večere Gospodnje na Veliki četvrtak,...

Vazmeno trodnevlje je najznačajnije vrijeme u liturgijskoj godini kada kršćani slave otajstvo muke, smrti i uskrsnuće Isusa Krista. Vazmeno trodnevlje počinje Misom večere Gospodnje na Veliki četvrtak, dostiže vrhunac u Vazmenom bdijenju i završava Velikom subotom.

Na Veliki petak, 15. travnja 2022., uz sudjelovanje pomoćnog biskupa đakovačko-osječkog Ivana Ćurića, obrede Velikog petka u đakovačkoj katedrali u 17 sati predvodit će župnik đakovačke Župe Svih svetih preč. Ivan Lenić.

Na Veliku subotu, 16. travnja 2022. obrede Vazmenog bdjenja u đakovačkoj katedrali u 20 sati predvodit će đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Na svetkovinu Uskrsa, u nedjelju 17. travnja 2022. đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić predvodit će središnje euharistijsko slavlje u đakovačkoj katedrali u 10.30.

Ostala misna slavlja u katedrali su u 7, 9, 17 i 18.30.

FOTO: www.djos.hr

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »