Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Raspored misa i blagoslov grobova za blagdan Svih svetih

Budući da se približava blagdan Svih Svetih iz Tiskovnog ureda Đakovačko osječke nadbiskupije objavili su raspored misa. Središnje misno slavlje s molitvom za sve pokojne na svetkovinu Svih svetih...

Budući da se približava blagdan Svih Svetih iz Tiskovnog ureda Đakovačko osječke nadbiskupije objavili su raspored misa. Središnje misno slavlje s molitvom za sve pokojne na svetkovinu Svih svetih bit će na Gradskom groblju u Đakovu s početkom u 11 sati, a predvodit će ga nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić. Toga dana u katedrali se slave dvije mise: u 7 i 30 te večernja u 18 sati.

U župnoj crkvi Svih svetih misno slavlje je u 9 sati. Prigoda za pojedinačni blagoslov grobova je od 9 do 11 te od 14 i 30 do 16 sati. Na Dušni dan, u utorak, 2. studenoga u katedrali-bazilici sv. Petra u Đakovu u 18 sati započinje misno slavlje za sve vjerne mrtve, koje će predvoditi pomoćni biskup đakovačko-osječki Ivan Ćurić.

Ostale mise u katedrali bit će u 7 i u 8 sati, a na gradskom groblju u 9 sati. Blagoslov grobova je nakon dopodnevne mise do 11 sati te od 14 i 30 do 16 sati.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »