Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Raspisan javni natječaj za 26. ocijenjivanje meda

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek raspisala je javni natječaj za 26. ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda i 20. ocjenjivanje pakiranja meda i drugih pčelinjih proizvoda te pozvala...

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek raspisala je javni natječaj za 26. ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda i 20. ocjenjivanje pakiranja meda i drugih pčelinjih proizvoda te pozvala proizvođače na ovo veliko natjecanje na državnoj razini.

Javni natječaji su objavljeni na internet stranici HGK Županijske komore Osijek i Hrvatskog pčelarskog saveza.

Ocjenjivanje meda i pakiranja meda i drugih pčelinjih proizvoda HGK ŽK Osijek organizira u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom Osijek, u okviru manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, koja se tradicionalno početkom listopada održava u Osijeku.

Proizvođači uzorke meda trebaju dostaviti do 3. rujna 2021. u HGK Županijsku komoru Osijek i to tri staklenke s po 450 grama meda za svaki uzorak meda s kojim se žele natjecati. Med se može poslati u tekućem ili kristaliziranom stanju. Svi uzorci najprije će na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek proći mikroskopsku, kao i fizikalno-kemijsku analizu. Naposljetku i senzorsko ocjenjivanje u HGK ŽK Osijek.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »