Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

RADIONICA ZELENA REZIDBA VOĆAKA – LAG ,,STROSSMAYER“

Pruning of trees with secateurs U srijedu 16. lipnja 2021. godine LAG ,,Strossmayer“ u suradnji sa Poljoprivrednim institutom Osijek organizira radionicu ,,zelena rezidba voćaka“. Radionica je besplatna...

Pruning of trees with secateurs

U srijedu 16. lipnja 2021. godine LAG ,,Strossmayer“ u suradnji sa Poljoprivrednim institutom Osijek organizira radionicu ,,zelena rezidba voćaka“. Radionica je besplatna te će se održati sukladno preporukama Nacionalnog stožera uz pridržavanje svih mjera vezano uz pandemiju COVID-19.

U sklopu radionice će se održati:

 • pokazna zelena rezidba voćaka koju će održati Dominik Vuković mag.ing.agr. u nasadu šljiva na OPG Sabo Ružica u Viškovcima u 16 h
 • predavanje „zelena rezidba voćaka“, predavač Dominik Vuković mag.ing.agr u DVD-u Đakovo, Splitska 21 (velika dvorana)
 • Organiziran je zajednički polazak iz Đakova, okupljanje je u 15:30 h u dvorištu DVD-a Đakovo, Splitska 21 te polazak za Viškovce u 15:45 h, sudionici si sami trebaju osigurati prijevoz.

  Sudionici kojima odgovara direktan dolazak u Viškovce mogu se obratiti gđi Ružici Sabo na mobitel: 099 505 3801 za upute kako doći do pokaznog nasada.

  Nakon održane pokazne zelene rezidbe na OPG Ružica Sabo u Viškovcima, povratak u DVD Đakovo gdje će se održati predavanje.

  Sudionici kojima odgovara kasniji dolazak ili žele dodatne informacije o radionici mogu se obratiti na broj mobitela LAG-a ,,Strossmayer“ 091/593 87 56 za daljnje upute.  

  Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

  Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

  Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

  Odgovor na sve zahtjeve modernog života

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »