Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Putem lažnog linka skinuli im novac s računa

Nepoznati počinitelji su od 3. do 6. travnja preko društvenih mreža stupili u kontakt sa 35-godišnjakinjom, 36-godišnjakinjom i 43-godišnjakom iz Osijeka zbog prodaje dječje hranilice, odjeće...

Nepoznati počinitelji su od 3. do 6. travnja preko društvenih mreža stupili u kontakt sa 35-godišnjakinjom, 36-godišnjakinjom i 43-godišnjakom iz Osijeka zbog prodaje dječje hranilice, odjeće i obuće preko internetskih oglasnika.

Nepoznati počinitelji su im dostavili link lažne stranice dostavne službe u koji su oštećeni upisali svoje osobne podatke, podatke sa svoje bankovne kartice kao i CVV broj, nakon čega je s njihovog računa umjesto uplate skinuto ukupno oko 4.800 eura.

Policija traga za nepoznatim počiniteljima te poziva građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama.

Izvor: PU OBŽ

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »