Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Punitovčani za Zagreb i Zagrepčane

Poruku suosjećanja Zagrebu i Zagrepčanima uputio je Stožer CZ, čelništvo i mještani Općine Punitovci. Poruku prenosimo u cijelosti: "Mi, mještani Općine Punitovci u lijepoj Slavoniji potreseni...

Poruku suosjećanja Zagrebu i Zagrepčanima uputio je Stožer CZ, čelništvo i mještani Općine Punitovci. Poruku prenosimo u cijelosti:

"Mi, mještani Općine Punitovci u lijepoj Slavoniji potreseni smo razmjerom štete nanesene potresom našemu lijepom Gradu Zagrebu i Vama, njegovim stanovnicima, koji ste su mnogi morali napustiti svoje domove u pogoršanim vremenskim prilikama, a sve to još i uz izolaciju zbog toliko opasnog koronavirusa.

Sa Vama smo dragi Zagrepčani, zajedno u mislima, nadi i molitvi u prevladavanju posljedica potresa i zajedničkom odupiranju zlu koronavirusa. Vjerujemo u zajedništvo u prevladavanju posljedica potresa i svega što nas je zajedno snašlo."

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »