Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

PU Osječko-baranjska: U samo 24 sata 6 kaznenih djela i 3 alkoholizirana vozača

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih izdvajamo kazneno djelo krađa i nedozvoljena trgovina. Jučer, 10. lipnja, u Osijeku,...

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih izdvajamo kazneno djelo krađa i nedozvoljena trgovina. Jučer, 10. lipnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz automobila ukrao ruksak u kojem se nalazio novčanik, osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.Vlasnici, 20-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je materijalna šteta više od 1000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Jučer, 10. lipnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 3 vozača (2 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u Osijeku kada je u nadzoru prometa zaustavljen 31-godišnji državljanin Crne Gore koji je upravljao osobnim automobilom te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,04 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda. Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 41 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

U nadolazećem vikendu policijski službenici će na području cijele Osječko-baranjske županije provesti pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u nesrećama. Prvenstveno će se obratiti pozornost na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja, alkohol, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugih težih prometnih prekršaja.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »