Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

PU Osječko-baranjska: Skinuo se ispred kamere, a nepoznata djevojka objavila video na društvenim mrežama

Tijekom prvih šest mjeseci ove godine, bilježi se značajan porast internetskih prijevara. Iz Policijske uprave Osječko-baranjske navode kako je tijekom lipnja ove godine, u Belom Manastiru, 24-godišnji...

Tijekom prvih šest mjeseci ove godine, bilježi se značajan porast internetskih prijevara. Iz Policijske uprave Osječko-baranjske navode kako je tijekom lipnja ove godine, u Belom Manastiru, 24-godišnji hrvatski državljanin putem društvene mreže stupio u kontakt s nepoznatom ženskom osobom. Za vrijeme komunikacije putem video poziva, 24-godišnjak je na nagovor ženske osobe skinuo odjeću ispred kamere. Oštećeni je nakon toga zaprimio zahtjev da uplati novčani iznos kako snimak ne bi bio javno objavljen, a nakon što je odbio uplatiti, snimak je objavljen putem društvene mreže. Nadležnom državnom odvjetništvu policija je podnijela posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »