Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

PU Osječko-baranjska: 31-godišnjak počinio nekoliko krađa tijekom srpnja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnjak počinio kaznena djela Krađa, Računalna prijevara i Krivotvorenje isprave. Tijekom srpnja ove godine, 31-godišnjak je iz crkve...

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnjak počinio kaznena djela Krađa, Računalna prijevara i Krivotvorenje isprave. Tijekom srpnja ove godine, 31-godišnjak je iz crkve u Osijeku, iz torbice 72-godišnje žene ukrao novčanik s novcima i bankovnom karticom koju je koristio za plaćanje na više prodajnih mjesta te potpisivao slipove imenom i prezimenom 72-godišnjakinje. Vlasnici je počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko stotina kuna. Zatim, sumnja se da je 31 godišnjak počinio kazneno djelo Krađa i dva kaznena djela Teška krađa. Tijekom mjeseca srpnja ove godine provalio je u dva župna ureda u Osijeku iz kojih je ukrao novac i bankovnu karticu. Počinjena materijalna šteta je oko 900 kuna. Tijekom kolovoza, 31-godišnjak je iz škole u Josipovcu, ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Vlasnici, 59-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je materijalna šteta oko 800 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »