Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prvo mjesto Teni Panić za pismo "Draga Ivana"

U Slavonskom Brodu, u kući Ivane Brlić Mažuranić, održana je svečana dodjela nagrada povodom proglašenja pobjednika Državnog Literarnog natječaja za najuspješniju bajkovitu priču učenika osnovnih...

U Slavonskom Brodu, u kući Ivane Brlić Mažuranić, održana je svečana dodjela nagrada povodom proglašenja pobjednika Državnog Literarnog natječaja za najuspješniju bajkovitu priču učenika osnovnih škola Republike Hrvatske.

Prvo mjesto je pripalo Teni Panić, učenici 6.b razreda OŠ "Vladimir Nazor" Đakovo pod mentorstvom prof. hrvatskog jezika Mire Racić, a stručno povjerenstvo je osvojila pismom „Draga Ivana” koje je napisala Ivani Brlić Mažuranić. Natječaj je organizirala Matica Hrvatska Ogranak Slavonski Brod u sklopu Dječjih svečanosti U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić, a na koje je pristiglo više od 30 radova iz svih dijelova Hrvatske.

Stručno povjerenstvo se jednoglasno složilo oko Teninog rada ocijenivši ga najvećim ocjenama čime su i pohvalili Teninu darovitost u literarnom izričaju, a ona je sve osvojila emotivnim čitanjem rada te odgovorima koje je davala na postavljena pitanja.

Foto: Osnovna škola "Vladimir Nazor" Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »