Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prvo mjesto Nazorovcima na natjecanju "Sigurno u prometu"

Na županijskom natjecanju ''Sigurno u prometu'', održanom 27. travnja 2023. u sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku, OŠ „Vladimir Nazor" Đakovo ekipno je osvojila prvo mjesto. Natjecanje Sigurno...

Na županijskom natjecanju ''Sigurno u prometu'', održanom 27. travnja 2023. u sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku, OŠ „Vladimir Nazor" Đakovo ekipno je osvojila prvo mjesto.

Natjecanje Sigurno u prometu sastoji se iz dva dijela: teorijskog ispita koji se provodi online i praktičnog dijela-vožnje bicikla. Učenici Nazorove škole osvojili su zavidne rezultate i pokazali veliko znanje u poznavanju prometnih znakova i propisa, ali također i spretnosti u vožnji bicikla.

U kategoriji djevojčica učenica 4.b razreda OŠ „Vladimir Nazor" Đakovo Dora Tomić osvojila je 1. mjesto, Leona Sabljar učenica 5.b razreda OŠ „Vladimir Nazor" Đakovo osvojila je 2. mjesto, a Roberta Blažević učenica 5.razreda OŠ Budrovci osvojila je 3. mjesto.

U kategoriji dječaka 1. mjesto osvojio je učenik 5. razreda OŠ „Miroslava Krleže" Čepin, 2. mjesto osvojio je Roko Ostajmer učenik 5.a razreda OŠ „Vladimir Nazor" Đakovo, a učenik Daniel Drobina učenik 5.b također s Nazorove škole osvojio je 3. mjesto.

Na županijskom natjecanju Sigurno u prometu sudjelovalo je 12 škola, od kojih je OŠ „Vladimir Nazor" Đakovo ekipno bila najbolja sa 558 bodova. Slijedeća škola sa 467 bodova je OŠ Miroslava Krleže Čepin, a treće mjesto ostvarila je OŠ Budrovci sa 412 bodova.

Učenici koji su osvojili prvo i drugo mjesto plasirali su se na državno natjecanje koje će se održati u Zadru od 23. do 26. svibnja 2023.

Foto: OŠ Vladimir Nazor Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »