Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prva radionica biodinamičke poljoprivrede u organizaciji LAG-a Strossmayer

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede a u suradnji s Centrom dr. Rudolf Steiner , LAG-a Strossmayer organizira predavanje i radionicu o biodinamičkoj poljoprivredi koje će se zbog lošeg vremena...

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede a u suradnji s Centrom dr. Rudolf Steiner , LAG-a Strossmayer organizira predavanje i radionicu o biodinamičkoj poljoprivredi koje će se zbog lošeg vremena održati sutra, 1. lipnja s početkom u 16 sati na poljoprivrednom gospodarstvu Srednje strukovne škole Antuna Horvata u Trnavi. Uvodno predavanje o liku i djelu dr. Steinera, nastanku i povijesti ekološke i biodinamičke poljoprivrede, svjetskim trendovima i daljenjm razvoju održat će ravnateljica Centra, Dijana Posavec koja je za naš radio pojasnila što je u stvari biodinamička poljoprivreda.

Sve je više mladih obrazovanih ljudi, poljoprivrednih proizvođača koji vide da je takva proizvodnja jedini smjer, no potreban je i certifikat jer za zada potrošač ne može prepoznati biodinamički proizvod.

Ovo je prva radionica biodinamičke poljoprivrede koja se održava na području Đakovštine, pojasnila je predsjednica LAG-Strossmayer Božana Rogalo.

Drugo predavanje o metodama i tehnikama uzgoja biodinamičke poljoprivrede održat će diplomirani agronom Amalka Vukelić. Osim predavanja bit će održana i radionica izrade i primjene biodinamičkih pripravaka.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »