Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

„Provjerite ritam svog srca – EKG u ljekarni“

Ljekarne srce - Ljekarne Osječko-baranjske županije povodom Svjetskog dana srca predstavit će novi projekt pod nazivom „Provjerite ritam svog srca – EKG u ljekarni“. Projekt će se održati sutra,...

Ljekarne srce - Ljekarne Osječko-baranjske županije povodom Svjetskog dana srca predstavit će novi projekt pod nazivom „Provjerite ritam svog srca – EKG u ljekarni“. Projekt će se održati sutra, 29. rujna, u Centralnoj ljekarni Osijek, Trg Ante Starčevića 7, s početkom u 11 sati. Od 11:30 sati građani imaju mogućnost besplatno provjeriti svoj EKG srca s očitanjem u ljekarni. Promotivno događanje će se nastaviti i u subotu 30. rujna 2023 od 10-12 sati, a nakon toga će se besplatna usluga provjere EKG-a srca s očitanjem nastaviti do daljnjega provoditi u Centralnoj ljekarni Osijek.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »