Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Provale, krađe i prijevare putem elektroničke pošte

Najnovije policijsko priopćenje donosi vijesti o provalama, krađama i prijevarama putem elektoničke pošte. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnjak počinio...

Najnovije policijsko priopćenje donosi vijesti o provalama, krađama i prijevarama putem elektoničke pošte. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe. Tijekom jutarnjih sati 3. svibnja provalio je u prodavaonicu u Budrovcima. Ukrao je više od pet stotina kutija cigareta, vrijednosti više tisuća kuna. Nadalje, završeno je kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba te sumnja da su 55-godišnji, 45-godišnji i 40-godišnji hrvatski državljani počinili dva kaznena djela krađa. Od 29. ožujka do 27. svibnja u šumskom predjelu kod Tiborjanaca posjekli su i ukrali nekoliko desetaka metara drva za ogrjev, vrijednosti više desetaka tisuća kuna. Dalje u priopćenju stoji kako je 20-godišnjakinja iz Osijeka stupila je u kontakt s nepoznatom osobom i dogovorila kupovinu mobitela. Putem elektroničke pošte  nepoznatom je počinitelju poslala kodove s Paysafe bonova u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Nakon uplate počinitelj joj se više nije javljao. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »