Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Provala u kuću, krađa bicikla i automobila

Kako doznajemo iz PU osječko-baranjske, u Piškorevcima je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 53-godišnjeg vlasnika. Iz kuće je ukrao nakit vrijedan više tisuća kuna. Također, nepoznati...

Kako doznajemo iz PU osječko-baranjske, u Piškorevcima je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 53-godišnjeg vlasnika. Iz kuće je ukrao nakit vrijedan više tisuća kuna.

Također, nepoznati je počinitelj u Trnavi, iz otvorene šupe ukrao dva bicikla. Krađom je 36-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta više od tisuću kuna, navode iz policije.

U Semeljcima je nepoznati počinitelj odvezao parkirani automobil u kojem su se nalazili ključevi, prometna i vozačka dozvola na ime 49-godišnjeg hrvatskog državljanina. U jutro slijedećeg dana u polju kod Koritne pronađen je osobni automobil koji je vraćen vlasniku, stoji u priopćenju PU osječko-baranjske.

Policija traga za nepoznatim počiniteljema navedenih djela.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »