Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prošloga tjedna na području Đakova 8 nesreća, jedna osoba teško ozlijeđena

Prošloga tjedna na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća od kojih 2 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 6 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Izdvajamo...

Prošloga tjedna na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća od kojih 2 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 6 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Izdvajamo prometnu koja se dogodila u ponedjeljak u Pavićevoj ulici u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđna. Prometnu je uzrokovala vozačica osobnog automobila uslijed nepoštivanja prednosti prolaska pješaku. U ostalim nesrećama uzrok je bio alkohol, oduzimanje prednosti prolaska I neprilagođena brzina. U vremenu od 09 do 15. kolovoza na području PP Đakovo, a sukladno aktivnostima mreže prometnih policija „ROADPOL", provoditi će se pojačane mjere usmjerene na prekršaje prekoračenja brzine vozila.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »