Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Promet: Vozili alkoholizirani pa završili na triježnjenju

Jučer, nešto iza ponoći u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin iz Gašinaca. Vozač je u prometu upravljao...

Jučer, nešto iza ponoći u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin iz Gašinaca. Vozač je u prometu upravljao neregistriranim vozilom za vrijeme dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 prekršajnih negativnih bodova. Alkotestiranjem je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,99 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 42 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Jučer, oko 18 sati, između Trnave i Đakova, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozač osobnog automobila, 25-godišnji hrvatski državljanin iz Novog Topolja, zbog neprilagođene brzine kretanja, udario je u neregistriranu prikolicu koja je bila priključena za neregistrirani traktor kojim je upravljao 55-godišnji državljanin iz Novih Perkovaca. Vozaču traktora evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,96 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Vozaču traktora je za počinjene prekršaje predviđena maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 700 kuna ili kazna zatvora od 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „F“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »