Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Projekt "Snažne žene u Općini Punitovci"

Jutros je 25 žena punitovačke Općine, 9 iz Josipovca Punitovačkog, 4 iz Jurjevca Punitovačkog i 12 iz Punitovaca počelo sa skrbi za 150 korisnika Projekta „Snažne žene u Općini Punitovci“....

Jutros je 25 žena punitovačke Općine, 9 iz Josipovca Punitovačkog, 4 iz Jurjevca Punitovačkog i 12 iz Punitovaca počelo sa skrbi za 150 korisnika Projekta „Snažne žene u Općini Punitovci“. Rezultat je to prijave na Natječaj pod nazivom „Zaželi - projekt zapošljavanja žena – faza II“. Općina Punitovci je Projektom "Snažne žene u Općini Punitovci" iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. godine kroz Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, osigurala iz Europskog socijalnog fonda bespovratna sredstava u iznosu od 2.266.700 kuna.

Navedenim iznosom finanncira se uz uposlenost žena za skrb 150 korisnika, voditeljica i kontrolor Projekta, Marija Perić i Ivana Štefančić na vrijeme od godinu dana.

Do sada je u Općini na vrijeme od 2 godine bilo uposleno 15 žena, te preko LAG-a „Karašica“ još 5 žena koje su skrbile za 100 korisnika.

Voditeljica Programa je Marija Perić, a kontrolor Ivana Štefančić.

Tekst i foto: Mirko Knežević

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »