Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Međunarodni projekt "Let's Share Our Heritage" u Ekonomskoj školi

Projekt pod nazivom “Podijelimo svoju baštinu” (Let's Share Our Heritage), u kojemu sudjeluje Ekonomska škola „Braća Radić“, počeo je danas, u ponedjeljak, 21. listopada, a prvi gosti stigli...

Projekt pod nazivom “Podijelimo svoju baštinu” (Let's Share Our Heritage), u kojemu sudjeluje Ekonomska škola „Braća Radić“, počeo je danas, u ponedjeljak, 21. listopada, a prvi gosti stigli su u Đakovo jučer. Projekt traje cijeli tjedan, a za sudionike je osmišljen bogat program koji će obuhvatiti predavanja, radionice te terensku nastavu.

Sudionici će današnji dan provesti obilazeći Đakovo i upoznajući se s đakovačkim znamenitostima. Osim toga, u Ekonomskoj školi će prezentacijama predstaviti sve zemlje sudionice, a gosti će imati priliku vidjeti, okusiti i poslušati našu tradicionalnu hranu, pjesme te tradicionalne slavonske plesove. Službeni dio prvoga dana završava posjetom Đakovačkom muzeju, a bogate aktivnosti nastavljaju se sutra. Voditeljice projekta su profesorice Mirela Lemo Prevoznik, Spomenka Crnoja i Tihana Moro Vladić.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »